Frans Bauer vereerd dat ‘grootheid’ Mick Jagger zijn liedje zingt: ‘Ik ben zo blij als een kind’

17 oktober 2017 om 12:00
nl
Frans Bauer heeft er eigenlijk geen woorden voor dat zijn liedje ‘Heb je even voor mij’ is gezongen door Mick Jagger. De voorman van The Rolling Stones plaatste hier een video van op Instagram. “Dit is echt een van de leukste dingen uit mijn carrière.”
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

In het ochtendprogramma Wakker! van Omroep Brabant laat de volkszanger uit Fijnaart weten vereerd te zijn. “Als je één ding niet verwacht is het dat de grote Mick Jagger een nummer van Frans Bauer zingt. Ik ben zo blij als een kind.”
[Instagram:https://instagram.com/p/BaUncmlHvV6/]

Grap
Zondag vroeg de rockster tijdens het concert in het GelreDome al aan het publiek ‘Heb je even voor mij?’. In een video op Instagram deed Jagger dat nog eens dunnetjes over. “Ik dacht eerst dat de video in elkaar was geknutseld, maar het bleek allemaal echt te zijn. Eigenlijk heb ik hier geen woorden voor. Mick Jagger is een grootheid”, laat Bauer weten.

Kunnen we nu een video verwachten waarin de goedlachse volkszanger een nummer van The Rolling Stones zingt? Het antwoord is nee. “Het is een ontzettende eer en je moet het leuk houden zoals het is.”

In het verleden zong Bauer wel ooit een nummer van The Stones. Het bewijs staat op YouTube.
[YouTube:https://youtu.be/aVl9zSD9t4M]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.