Beheerder bungalowpark dolblij met komst Patricia Paay: ‘Hier kan ze helemaal tot rust komen’

18 oktober 2017 om 18:27
Omroep Brabant
Patricia Paay's nieuwe bungalow
Omroep Brabant
Foto: ANP
1/2 Patricia Paay's nieuwe bungalow
Bungalowpark Patersven is dolblij met de komst van Patricia Paay. De BN’er gaat binnenkort naar het bungalowpark in Wernhout verhuizen. Woensdag liet ze aan Privé weten dat ze daar samen met haar man een huis heeft gekocht. “Ze is van harte welkom”, vertelt Angelina Oogjen, de beheerder van het park.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Oogjen runt het voormalige recreatiepark samen met haar vriend. Ze wist al langer van de komst van de 68-jarige ster en haar 35 jaar jongere wederhelft, maar ze moest het stil houden. Nu is de kogel door de kerk. “We vinden het echt hartstikke leuk dat ze hierheen komt”, zegt Angelina. “Ik denk dat ze hier haar rust kan vinden.”

'Daar wil ik even zitten'
Paay verruilt haar dure Amsterdamse woning voor een bungalow met een vraagprijs van 225.000 euro. “Het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik even zitten”, aldus Paay aan Privé. Maar volgens Angelina is er nog wel genoeg te doen. "Ze kan lekker wandelen om het ven en door de grote bosgebieden die je hier hebt. En ze kan ook lekker shoppen in Zundert.”

'Polenparadijs'
Dat haar bungalowpark door de Telegraaf als ‘Polenparadijs’ wordt neergezet, vindt Angelina overigens belachelijk. “Hier wonen inderdaad Poolse gezinnen, maar nog altijd veel meer Nederlanders. Het is meer een woonwijk dan een park. ‘s Avonds hoor je hier nog een speld vallen.”

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...