Grote twijfels bij Remy Bonjasky, gaat hij de strijd met Rico Verhoeven nog aan?

30 oktober 2017 om 17:22 • Aangepast 20 november 2020 om 20:56
nl
Het is geen uitgemaakte zaak dat Rico Verhoeven en Remy Bonjasky volgend jaar tegenover elkaar in de ring staan. De 41-jarige Bonjasky, die zondagavond een teleurstellende comeback maakte, houdt zich een beetje op de vlakte over zijn toekomstplannen.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Eerder dit jaar werd de wedstrijd tussen Verhoeven en Bonjasky aangekondigd. Er werd maandenlang over gespeculeerd, maar nadat de heren elkaar eind september de hand hadden geschud, leek het duel er definitief te komen.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK: Rico Verhoeven wil volgend jaar vechten tegen Remy Bonjasky: 'Lap allemaal een euro voor hem'

"Als zo'n wedstrijd er komt, moet ik er eerst heel goed over nadenken. Willen doe ik wel, maar om dan ook de handtekening te zetten is een tweede. Op dit moment laat ik het open", zegt Bonjasky tegen Telesport over een clash met de man uit Halsteren.

Bonjasky denkt dat het leeftijdsverschil een te belangrijke rol speelt. Hij is zelf de 40 gepasseerd, terwijl Verhoeven 28 jaar is. "Wat zullen de fans zeggen? Remy je hebt het weggegeven, want je had eigenlijk niet tegen hem moeten vechten. Het leeftijdsverschil zegt gewoon heel veel."

Speculeren
Het was de bedoeling om het titanenduel in 2018 plaats te laten vinden. Het gespeculeer over de wedstrijd zal, door de uitspraken van Bonjasky, voorlopig niet stoppen.

Bonjasky ging zondagavond bij zijn rentree onderuit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.