Yves (31) uit Breda laat met videoclip aan de hele wereld weten: 'Ik word papa!'

31 oktober 2017 om 15:43
nl
Een foto met een subtiele hand op de buik of je vertelt het tijdens een etentje. Er zijn allerlei manieren om te vertellen dat je een kind krijgt. Maar Yves de Morree uit Breda pakte het heel anders aan: hij schreef een liedje en nam zelfs een videoclip op.
Profielfoto van Suzanne Lesquillier
Geschreven door
Suzanne Lesquillier

''Ik wilde iets bijzonders doen. En omdat ik sinds kort hobbymuzikant ben, dacht ik eigenlijk meteen aan een nummer'', vertelt de 31-jarige Yves enthousiast. ''De tekst van On The Way was er zo. Ik denk dat ik in tweeënhalf uur klaar was.''

Opwinding
De ouders van zijn vriendin Simone (28) en zijn familie kregen het liedje te horen tijdens een borrel in de tuin. In eerste instantie had niet iedereen meteen door wat er aan de hand was. De zussen van Yves pikten de boodschap er op een gegeven moment wél uit. ''Maar die begonnen er van opwinding doorheen te gillen, waardoor de rest niks meer hoorde'', lacht Yves.

Omdat iedereen heel positief reageerde, besloot de Bredanaar de blijde boodschap nog mooier te verpakken: met een videoclip. Want een filmpje is makkelijk te delen op Facebook. En zo kon het nieuws met nog meer vrienden worden gedeeld. De clip werd opgenomen in het hart van Breda, onder meer op het Chasséveld, Grote Markt en de Sint Annastraat. En ook zijn zwangere vriendin zie je voorbijkomen.

[youtube:https://youtu.be/2TvdNe517S4]

Inmiddels is de video honderden keren gedeeld en dat vindt Yves hartstikke leuk. ''De hele wereld mag het weten en delen." 7 mei is Simone uitgerekend. De amateurzanger denkt er nog over na hoe hij de komst van de baby bekend gaat maken. Mogelijk gebeurt dat ook op zo'n originele manier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.