Duizelingwekkende race een van de kanshebbers voor de Drone Awards 2017

1 november 2017 om 16:57
nl
Ralph Hogenbirk uit Eindhoven en Semih Simsek uit Oss zijn genomineerd voor de Drone Awards 2017, de verkiezing voor de mooiste Nederlandse dronevideo’s van het jaar.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Simsek uit Oss is genomineerd voor zijn epische overzichtsvideo van het niet zo Brabantse, maar daardoor niet minder fotogenieke Scheveningen.
[youtube:https://youtu.be/j2FHiBqwcek]

Hogenbirk, die in Eindhoven woont, filmde een race in het NK Drone Race, waar hij eerste werd. De video, waarin de camera in duizelingwekkende snelheid langs obstakels raast, leverde hem een nominatie op in de categorie Racing.
[youtube:https://youtu.be/MfuB13RXaDw]

Simsek en Hogenbirk zijn overgebleven uit honderden video’s, vertelt Marco de Groot van de organisatie. “We kijken of het een mooie locatie is, maar ook of ze de video goed gemonteerd hebben.”

Eerdere winnaars
Eerdere winnaars zijn een de video van de Domtoren in Utrecht, de Burger’s Zoo in Arnhem en een dronevlucht van 538 DJ Coen Swijnenberg boven Sri Lanka. De inschrijving voor de Drone Awards 2017 is inmiddels gesloten. Tot 30 november kan via droneawards.nl gestemd worden op de geselecteerde video's.

Domtoren
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=-UBGU-Rh-ZQ] 

Sri Lanka
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=CLkOvdxfhNk]

Burger’s Zoo
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Z_zw8h4epQM]

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.