'Mijn beste tot nu toe', John de Bever is powertrots op zijn nieuwe album

3 november 2017 om 21:01
nl
Eindelijk is het zover, John de Bever presenteert zaterdag zijn nieuwe album. Naamgever voor de plaat is zijn megahit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. "Dit is het beste album dat ik tot nu toe heb gemaakt", zei de feestartiest bij het Omroep Brabant-programma Brabants Bont.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

De Bever is powertrots op de plaat, die een bekroning is voor een aantal enorm succesvolle jaren: "Ik ben heel dankbaar dat ik mag zingen en dat mensen het leuk vinden."

Achtste soloalbum
Echte bekendheid kreeg De Bever pas in 2015 met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. De videoclip van dat nummer is inmiddels al meer dan elf miljoen keer bekeken via YouTube. Toch is dit alweer het achtste soloalbum van De Bever.

[youtube:https://youtu.be/Ish_BwyjOso]

LEES OOK: Jij krijgt die lach niet van zijn gezicht: John de Bever krijgt Buma NL Award èn gouden plaat

Het album wordt zaterdagavond gepresenteerd tijdens een dinershow in de Collse Hoeve in Nuenen. Naast een show van de grote ster, zijn er ook verschillende gastoptredens.

LEES OOK: ‘Ga maar terug naar je eigen land’ gaat eigenlijk over Hollandse potDe Bever liet zich na de uitzending ook nog van zijn ondeugende kant zien. Hij duwde een taart in het gezicht van presentator Koen. Waarom hij dat deed, zie je in de onderstaande video.
[video:2593097]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.