Overvallers weggejaagd bij cafetaria, moeder (60) van eigenaar grijpt met succes in

12 november 2017 om 20:31
nl
Een cafetaria aan de Verhulststraat in Eindhoven is zondagavond rond acht uur overvallen. De 60-jarige moeder van de eigenaar pakte een van de daders beet, waarna die op de vlucht sloeg. Er zijn geen wapens gebruikt en er is niks buitgemaakt, verklaart de eigenaar aan Omroep Brabant.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Volgens de eigenaar probeerden twee jongens de cafetaria te overvallen. Eén van de jongens ging naar binnen. De ander hield buiten de wacht met zijn scooter. De overvaller trok de kassa over de toonbank en ging ermee vandoor. 

Erger voorkomen
De 60-jarige moeder van de eigenaar was op het moment van de overval aan het werk in de cafetaria. Ze wist erger te voorkomen door de jongen bij zijn jas vast te pakken. De vrouw weigerde de kassa af te staan aan de overvaller. Hij ging er daarom zonder buit vandoor.

Volgens de eigenaar van de cafetaria is het steeds dezelfde overvaller die langskomt. Vorig keer had hij een bivakmuts op, nu een pet. Het is al de derde of vierde keer dat hij langskwam. Ze overwegen om te stoppen met de cafetaria.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.