Veel telefoontjes en tips over brutale diefstal in kledingzaak Nathellie Holzken

16 november 2017 om 14:02 • Aangepast 20 november 2020 om 20:32
nl
Nathellie Holzken krijgt veel telefoontjes over de kledingdiefstal dinsdagnacht in haar winkel Little Diamonds in Helmond. Nathellie en haar man kickbokser Nieky Holzken plaatsten beveiligingsbeelden van de dieven online en dat leverde bij de politie inmiddels vijf tips op. "Ik heb wel het gevoel dat er iets uitkomt."
Profielfoto van Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Oerlemans

Nathellie speelt alle informatie die ze krijgt door naar de politie: "Ik wil niet zomaar lukraak namen noemen."

Op beveiligingsbeelden zijn vier daders te zien. Ze zouden 21 keer met een moker hebben geslagen om de ruit van de winkel te breken. Ze gingen ervandoor met heren- en kinderkleding ter waarde van tienduizend euro.

Stalen rolluiken en mistgenerator
Nathellie en de drie vriendinnnen waarmee ze de winkel runt, hebben woensdag de hele dag gewerkt om de zaak weer op orde te krijgen. "We zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds bezig geweest. Nu is het weer helemaal begaanbaar en we hebben ook een nieuwe collectie binnengekregen."

Om te zorgen dat de geschiedenis zich niet herhaalt, worden er donderdagmiddag stalen rolluiken geplaatst. Die hadden we al voor de deur, maar nu komen ze ook voor de ramen. Ook komt er een mistgenerator." Zo'n apparataat zorgt ervoor dat er binnen heel korte tijd een dichte mist hangt in de winkel.

Wachten op privacy instellingen...

Beloning
Nathellie en Nieky willen de man of vrouw die met de gouden tip komt belonen. Maar ze willen ook voorkomen dat mensen zichzelf alleen voor het geld melden. "Ik wil nog even in het midden laten wat die beloning inhoudt. Dat ziet de persoon die met die tip komt vanzelf."


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.