Vrouwen wrijven in hun handen met de Margriet Winter Fair - Omroep Brabant

Vrouwen wrijven in hun handen met de Margriet Winter Fair

17 november 2017 om 10:09
nl
De verbouwde Brabanthallen in Den Bosch is vrijdag officieel geopend. Tegelijkertijd ging ook de Margriet Winter Fair van start. Dat evenement wordt voor het eerst in de Brabanthallen georganiseerd.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

Dubbel feest dus in Den Bosch, waar onder meer burgemeester Jack Mikkers bij de opening van de verbouwde hoofdentree was. Aansluitend op die feestelijkheid werd het startschot gegeven voor de Margriet Winter Fair. Dat evenement is erg populair bij vrouwen.
[tweet:https://twitter.com/JosVerkuijlen/status/931466876022124544]

Brabants Bont
Het Omroep Brabant-programma Brabants Bont wordt iedere dag uitgezonden vanaf de Margriet Winter Fair. De uitzending duurt van 10:00 tot 13:00 uur. Na de uitzending kunnen bezoekers aanschuiven bij presentatoren Arianne de Jong en Koen Wijn om te praten over bijzondere dingen in hun dagelijks leven.

Het radioprogramma Lekker Weekend! met presentatrice Hilde de Bresser wordt eveneens uitgezonden vanaf de Margriet Winter Fair. Dit programma duurt op zaterdag en zondag van 09:00 tot 12:00 uur.

350 stands
De Margriet Winter Fair duurt van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november. Het evenement biedt inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Er zijn vijftig muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, 15.000 workshops en 350 stands waar het publiek kan shoppen. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.