Vier agenten onwel na onderzoek in woning waar overval was

17 november 2017 om 21:49 • Aangepast 20 november 2020 om 20:29
nl
Vier agenten zijn vrijdagavond onwel geworden tijdens onderzoek in een woning aan de Zandacker in Oisterwijk. De woning werd vrijdagochtend overvallen. De agenten zijn nagekeken in de ambulance. Ze maken het goed.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

In de schuur van de woning lagen tientallen, lege jerrycans en verschillende ‘hennepgerelateerde goederen’, zegt de politie. Dat is mogelijk de oorzaak van het onwel worden van de agenten.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens een woordvoerder van de politie werden zijn collega's misselijk toen ze onderzoek verrichtten in de woning. De brandweer verrichtte metingen om erachter te komen wat de precieze oorzaak is.

Wachten op privacy instellingen...

Een kilometer verderop aan het Sprendlingenpark hebben de politie, een officier van justitie en de brandweer een loods van een kringloopbedrijf onderzocht. Daar werd niets aangetroffen.

De overval
Drie mannen met vuurwapens hebben vrijdagmorgen rond vijf uur het huis aan de Zandacker in Oisterwijk overvallen. Na de overval zijn ze gevlucht. De bewoners, een man en en vrouw bleven ongedeerd.

LEES OOK: Gewapende mannen met bivakmutsen overvallen huis in Oisterwijk

De slachtoffers waarschuwden na de overval via de buurtpreventie-app de wijkbewoners dat er gewapende mannen in de wijk rondliepen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.