De zoon van Claudia stond opeens in brand: ‘Dit is levensgevaarlijk’

17 november 2017 om 20:40
nl
De zoon van Claudia Vesters was gezellig aan het stappen tijdens de 11e van de 11e in Den Bosch. Tot de grote schrik van Claudia vertelde haar zoon de volgende dag dat zijn kiel in brand was gestoken. Ze besloten vrijdag aangifte te doen tegen de vermeende daders. “Je speelt letterlijk en figuurlijk met vuur.”
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Haar zoon heeft samen met zijn vader aangifte gedaan op het bureau. “De politie nam de zaak heel serieus. Stel je eens voor dat die kiel niet van katoen was, maar van polyester. Dan was dit een heel ander verhaal geweest”, vertelt Claudia verontrust.

Groep jongens aangesproken
De identiteit van de daders is nog niet helemaal duidelijk, maar al het bewijs wijst naar een bepaalde groep. De aanleiding was toen een groep jongens een oudere vrouw lastig viel. “Mijn zoon en zijn vrienden spraken die groep aan op hun gedrag. Even later liep die groep langs en stond die kiel opeens in brand”, aldus Claudia. “Het werd gelukkig snel uitgeklopt.”

Claudia doet er nu alles aan om dat groepje jongens en de dader te vinden. “Ze spelen zo letterlijk en figuurlijk met vuur. Dit zijn geen spelletjes meer.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.