Video

Vreugde bij PSV na gestolen overwinning: 'Inpakken, wegwezen en snel vergeten'

19 november 2017 om 17:51 • Aangepast 20 november 2020 om 20:26
nl
Een gestolen zege in Zwolle, het maakt de spelers van PSV niet uit. De Eindhovenaren wonnen door een doelpunt diep in blessuretijd, maar net als een verdiende zege levert dat drie punten op.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Je bent niet beter. Zwolle was dominant, veel aan de bal. Maar je wint hem toch, lekkerder kan niet", zei aanvoerder Marco van Ginkel na afloop van de zege. Het doelpunt viel heel laat. "Je moet altijd blijven geloven, dat hebben we gedaan. Dat zit ook in deze ploeg, twee weken geleden hebben we gezien dat we tot de laatste minuut doorgaan."

Van Ginkel geeft complimenten aan Zwolle. "Ze hebben heel goed gespeeld. We waren vandaag niet de betere ploeg, maar met wat geluk win je de wedstrijd toch. Heerlijk."

Wachten op privacy instellingen...

'Blij met elke minuut'
Pablo Rosario mocht kort voor het einde van de eerste helft invallen voor Jorrit Hendrix, die ontsnapte aan een tweede gele en dus rode kaart. De 20-jarige middenvelder was blij met de zege en de speelminuten. "Ik ben blij met elke minuut die ik kan maken in het eerste. Ik had niet verwacht dat ik meer dan 45 minuten mocht spelen. Dat is helemaal mooi."

"We zijn blij met elkaar en de drie punten. We weten dat het slecht was, maar de drie punten zijn binnen. Op naar volgende week", aldus Rosario.

Wachten op privacy instellingen...

'Gestolen'
Joshua Brenet draait er niet omheen, een verdiende overwinning was het niet voor PSV. "Dit was wel gestolen. Maar we hebben ons goed overeind gehouden, we zijn goed blijven vechten. Meer dan dat kunnen we niet doen. Nu inpakken en wegwezen, deze wedstrijd maar snel vergeten."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.