Pathé verwijdert reclameposters van Tilburgs model dat omkwam door spookrijder

20 november 2017 om 22:52
nl
De 22-jarige vrouw uit Tilburg die zondagavond om het leven is gekomen bij een aanrijding met een spookrijder, was het gezicht van een nieuwe campagne van Pathé. De bioscoopketen gaat per direct alle reclameposters uit al haar 25 vestigingen verwijderen. Dat laat Pathé aan Omroep Brabant weten.
Profielfoto van Karlijn Houterman
Geschreven door
Karlijn Houterman

De bioscoopketen reageert verdrietig op het plotselinge overlijden van één van haar gezichten van de nieuwe campagne. “We zijn enorm geschrokken. Ze was heel trots op de foto’s. Uit respect voor de nabestaanden halen we direct alles weg.”

Fontys-student
De vrouw die is overleden, is de Tilburgse Dominique Lousberg, student van de Fontysopleiding International Lifestyle Studies. De school zegt enorm geschokt te zijn. Ze hebben maandagmiddag een bijeenkomst georganiseerd voor studenten.

LEES OOK: Vrouw (22) uit Tilburg komt om bij ongeluk met spookrijder in Roermond

'Oneerlijk verlies'
Lousberg was naast haar studie model, danser en actrice. Zo speelde ze onder meer in de veel bekeken videoclips van rapper Keizer en DJ Badd Dimes. De DJ laat weten het verlies enorm oneerlijk te vinden. ‘We zullen je nooit vergeten’, zo reageert hij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.