Recordaantal bezoekers naar Margriet Winter Fair - Omroep Brabant

Recordaantal bezoekers naar Margriet Winter Fair

21 november 2017 om 16:10
nl
Topdrukte in de Brabanthallen in Den Bosch. Sinds vrijdag wordt daar de Margriet Winter Fair gehouden, een echte beurs voor vrouwen. Elke dag zijn daar rond de 10.000 bezoekers geteld met op zaterdag een uitschieter. Toen hebben bijna 12.000 bezoekers de beurs bezocht. De beurs duurt nog tot en met donderdag.
Profielfoto van Hannelore Struijs
Geschreven door

"We zijn echt superblij met deze getallen", vertelt een woordvoerder. "Als deze tendens aanhoudt de komende dagen, dan hebben we meer bezoekers gehad dan voorgaande jaren."

Fotoreportage
Onze fotografe was afgelopen zondag ook bij de Margriet Winterfair en legde de sfeer vast. De fotoreportage is hier te bekijken.

[flickr:body:http://www.flickr.com/photos/omroepbrabant/albums/72157662794327918/] 

Voorgaande jaren werd de Margriet Winter Fair gehouden in Utrecht. Dit jaar is de beurs voor het eerst in de Brabanthallen in Den Bosch en het is al zeker dat dat volgend jaar weer het geval zal zijn.

LEES OOK: Waar je langs moet op de Margriet Winter Fair als je last hebt van een koutje

Brabants Bont
Het Omroep Brabant-programma Brabants Bont wordt iedere dag uitgezonden vanaf de Margriet Winter Fair. De uitzending duurt van 10:00 tot 13:00 uur. Na de uitzending kunnen bezoekers aanschuiven bij presentatoren Arianne de Jong en Koen Wijn om te praten over bijzondere dingen in hun dagelijks leven.

Maar ook schuiven bijzondere gasten aan. Dinsdag kletsten Arianne en Koen bijvoorbeeld met Hans Klok en Roxeanne Hazes.

De Margriet Winter Fair duurt van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 november. Het evenement biedt inspiratie voor de feestdagen op het gebied van mode-, beauty- en interieurtrends. Er zijn vijftig muzikale optredens, voorlees- en signeersessies, 12.000 workshopplekken en 350 stands waar het publiek kan shoppen. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.