Psv.nl is de beste van ons land, ook website clubsponsor onderscheiden

23 november 2017 om 22:03 • Aangepast 20 november 2020 om 20:18
nl
PSV heeft de eerste prijs van dit seizoen binnen. De website van de Eindhovense club, psv.nl, is uitgeroepen tot beste en meest populaire sportwebsite van 2017. De winnaar werd bekend gemaakt in Amsterdam, de stad van aartsrivaal Ajax, dat net als onder meer Feyenoord naast de onderscheiding greep.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Er was nog een reden voor de PSV-delegatie om feest te vieren. Clubsponsor Energiedirect werd winnaar in de categorie ‘energie’. De prijzen werden uitgereikt tijdens de Website van het Jaar Gala.

Wachten op privacy instellingen...


Wel vaker de beste
PSV is wel gewend om bij deze wedstrijd te winnen: de clubsite was ook de beste van 2008 tot en met 2013. Vorig jaar eindigde psv.nl als tweede.

Wachten op privacy instellingen...


Behalve Ajax en Feyenoord waren ook onder meer de sites van de zwembond (KNZB), de voetbalbond (KNVB) en voetbal.nl genomineerd. De meeste stemmen gingen echter naar 040 en die gelden! Dat was overigens ook het geval in de rubriek 'verzekeringen'. waar DELA met de hoogste eer ging strijken. Maar er kan er maar één de allerbeste zijn: de site van Radar, het tv-programma van AVROTROS, werd 'overall' winnaar. Er waren 25 categorieën.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.