Ravage op A67 bij Eersel na ernstig ongeluk, automobilist gewond

30 november 2017 om 08:25 • Aangepast 20 november 2020 om 20:09
nl
Een automobilist is woensdagnacht gewond geraakt bij een ernstig ongeluk op de A67 bij Eersel. Bij het ongeval dat rond kwart voor vier gebeurde, waren een auto en een bedrijfswagen betrokken. Het slachtoffer zat achter het stuur van de auto. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Van zijn auto bleef weinig over. Ook de bedrijfswagen raakte zwaar beschadigd. Na het ongeluk was de A67 in eerste instantie in beide richtingen dicht tussen Eersel en knooppunt De Hogt. Brokstukken lagen verspreid over de weg. Rond vijf uur werd een rijstrook in de richting Antwerpen vrijgegeven. 

Richting Eindhoven was de weg donderdagochtend vroeg nog dicht voor onderzoek. Iets na zeven uur ging ook in die richting een rijstrook open. Zowel in de richting Eindhoven als in de richting Antwerpen bleef de linkerrijstrook dicht  om de vangrails te kunnen repareren. Rond halfnegen was dit gebeurd.


Truck dwars over de weg
Het ongeluk gebeurde in de richting Eindhoven. De lading van de bedrijfswagen, pvc-buizen, belandde op de andere rijbaan. Dit zorgde ook daar voor een gevaarlijke situatie. Een vrachtwagenchauffeur zette zijn truck dwars over de weg en wist zo meer schade te voorkomen.

De auto en de bedrijfswagen hebben elkaar door onbekende oorzaak geraakt. De auto is vervolgens op zijn kop beland.

Omleiding
De VerkeersInformatiedienst (VID) adviseerde weggebruikers om te rijden via de A58, de A16 en de E19 om zo bij Hazeldonk de grens te passeren. Dat was na halfnegen niet meer nodig. 

Wachten op privacy instellingen...


Druk rond Eindhoven na ongelukken
Op de A67 tussen Asten en Geldrop gebeurde donderdagochtend ook een ongeluk. In de richting Eindhoven stond ook daar een behoorlijke file. Rond Eindhoven moesten automobilisten donderdagochtend dan ook geduld hebben.

Zo ook op de A2. Daar gebeurde tussen Boxtel en Best-West een ongeluk waardoor in de richting Eindhoven een enorme file stond.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.