Lof voor aflevering van ‘Over Mijn Lijk’ met Jermaine en Eveline: ‘Ben zelden zo ontroerd geweest'

1 december 2017 om 13:04 • Aangepast 20 november 2020 om 20:07
nl
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Over Mijn Lijk’ maakt veel reacties los op social media. Voor het eerst was Jermaine de Wind (27) uit Tilburg te zien in het programma. De Eindhovense Eveline Koopmans (33) wordt ook dit seizoen weer gevolgd. Beiden zijn inmiddels overleden. De eerste aflevering trok 654.000 kijkers.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

Het programma was trending op Twitter. Veel mensen gaven aan met een brok in hun keel te kijken. 'Eveline schreef ooit dat ze zoveel respect heeft voor mensen met depressies. Ben zelden zo ontroerd geweest door iemand van tv', valt te lezen in een tweet.

Wachten op privacy instellingen...


Tranen
Een ander bekent dat de tranen al kwamen toen Eveline in de aankondiging van het programma te zien was. 'Wat een geweldig mens.'

Eveline overleed vorig jaar aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. 'Bij het zien van Eveline uit het vorige seizoen hoop je stiekem heel erg dat het uiteindelijk toch nog goed is gekomen en dat iedereen er naast zat', schrijft Malin Overmars daarover.

'Weet niet wat ik moet zeggen'
Jermaine verloor in september de strijd tegen acht tumoren in zijn hoofd. 'Acht tumoren, ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen', zegt Marjolijn van de Gender. Mariska schrijft: 'Heftig, zo’n jong gezinnetje en die kleine Noah die nu al zonder vader verder moet.'

Na de uitzending was er ook veel lof voor presentator Valerio Zeno, die volgens veel kijkers ‘integer en innemend’ is.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.