Nieuwe speelgoedwinkel net voor Sinterklaas leeggeroofd (maar alles kwam toch nog goed)

2 december 2017 om 09:10
nl
Je bent net twee weken een speelgoedzaak begonnen en wordt meteen bestolen van al je spullen. Het overkwam Daphne van Dijk uit Oss. Dieven namen voor 18.000 euro speelgoed mee uit haar opslagruimte. Maar goed nieuws: ze heeft het alweer terug. De politie kwam het vrijdag langsbrengen.
Geschreven door

“Ik ben enorm trots op de Osse politie dat ze dit zo snel voor elkaar gebokst hebben”, vertelt Daphne. Ze heeft de agenten daarom bedankt met gebak. Vier dozen maar liefst.

De Osse is de zaak samen met haar man begonnen. Ze verkopen het speelgoed via internet en klanten halen het op bij de opslagruimte in de Rossinistraat. Maar het stel werd dus al snel de dupe van diefstal. De spullen werden vorige week gestolen.

Tornado aan gevoelens
“Dat was echt een tornado aan gevoelens. Ik was boos, verdrietig, kwaad en teleurgesteld”, zegt ze. “De hele loods was zo’n beetje leeggehaald.” Een slechte start dus bij je nieuwe avontuur. “Dat hadden we zo niet bedacht, nee. Aan de andere kant: je kunt het ook maar beter meteen gehad hebben. Laten we het positief bekijken.”

De politie vond het speelgoed vrijdag 24 november terug. Agenten doorzochten drie huizen en vonden daar het grootste deel van de gestolen spullen terug. Er zijn vier mannen aangehouden in verband met de diefstal.

De verdachten zijn 20, 21, 25 en 30 jaar oud. De politie onderzoekt de zaak verder, maar het speelgoed is dus alweer terug bij de eigenaar.[facebook:https://www.facebook.com/politieoss/posts/1396617573799520]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.