Voetballer (40) opgepakt voor poging zware mishandeling op het veld, slachtoffer in ziekenhuis

3 december 2017 om 15:40
nl
Een 40-jarige speler van voetbalvereniging Victoria’03 uit Oudenbosch is zondag op het sportpark van voetbalvereniging DSE in Etten-Leur aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling. De voetballer van het derde van Victoria’03 zou een speler van DSE tegen zijn hoofd hebben geschopt. Het slachtoffer is volgens de politie met uitvalsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Het slachtoffer is volgens een bestuurslid van DSE een speler van het derde elftal van die club. In de loop van de zondagmiddag kreeg de club het bericht dat zijn situatie stabiel was. DSE 3 nam het zondag thuis om elf uur op tegen het derde van Victoria’03 uit Oudenbosch.

Onderzoek recherche
Wat er precies is gebeurd op het veld, is volgens de politie nog onduidelijk. Dit wordt onderzocht door de recherche. "Het is niet duidelijk of het gaat om een uit de hand gelopen duel tijdens de wedstrijd of bijvoorbeeld om natrappen", zegt een woordvoerder. "We hebben te maken met tegenstrijdige verhalen."

Met het slachtoffer heeft de politie nog niet kunnen spreken. Volgens het bestuurslid van DSE was de wedstrijd bijna afgelopen toen het mis ging op het veld. De wedstrijd werd vlak voor tijd gestaakt. De stand was toen 4-2 in het voordeel van DSE.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.