Man trapt nachtportier van hotel volledig in elkaar

4 december 2017 om 18:55
nl
De politie is op zoek naar een man die de nachtportier van een Tilburgs hotel in elkaar heeft getrapt. Dat werd maandagavond bekend in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Het incident gebeurde toen een groep van vijftien mensen vroeg in de ochtend het City Hotel aan de Heuvelring in Tilburg binnenkwam.

Er was slecht voor één persoon een hotelkamer geboekt, maar de vijftien personen wilden allemaal naar die ene kamer. Dat gebeurde allemaal zo rond half vijf in de ochtend.

Politie schiet te hulp
De groep kreeg een discussie met de nachtportier van het hotel. Vervolgens moest de politie eraan te pas komen. Toch ging het daarna alsnog mis. De portier kwam in een vechtpartij terecht met één man in het bijzonder. Toen de deurwachter op de grond viel, bleef de gewelddadige man op hem in trappen.

De kerel ging volledig door het lint, zegt de politie in Bureau Brabant. De opsporingsdienst is op zoek naar mensen die de man herkennen. Verder worden er getuigen gezocht van de nachtelijke vechtpartij.

Overval in Geldrop
Naast de vechtpartij in Tilburg, besteedde de politie in het programma Bureau Brabant ook aandacht aan een overval op een cafetaria in Geldrop.

LEES OOK: Jongens van ongeveer 13 jaar overvallen cafetaria in Geldrop: 'Ze zwaaiden met messen'

De volledige uitzending van Bureau Brabant is terug te kijken via de uitzending gemist-pagina van Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.