Huiskamerconcert van Jeffrey Heesen in ruil voor volle boodschappenkar - Omroep Brabant

Huiskamerconcert van Jeffrey Heesen in ruil voor volle boodschappenkar

5 december 2017 om 18:03
nl
De actie Samen voor de Voedselbank is nog maar net bezig, maar de eerste mooie acties zijn al binnen. Zanger Jeffrey Heesen uit Oss komt bijvoorbeeld met iets heel bijzonders. Hij komt niet alleen helpen bij het inzamelen. Jeffrey geeft ook een huiskamerconcert bij degene die de meeste artikelen doneert.
Profielfoto van Melissa Zevenbergen
Geschreven door
Melissa Zevenbergen

Dit maakte hij bekend in het radioprogramma Muziek& Zo van Omroep Brabant. Toen presentator Jordy Graat hem vroeg of hij iets wilde doen voor de actie, aarzelde hij geen moment. “Jazeker! Ik kijk mijn manager niet eens aan, ik zeg meteen ‘ja’. Als je iets ‘live’ op de radio zegt dan kan je namelijk niet meer terug’’, grapte de zanger. 

Handjes uit de mouwen
Jeffrey geeft zelf het goede voorbeeld. Maandag 11 december als Omroep Brabant met de Voedselbank on Tour in Breda bij de Jumbo Food Market is, komt Jeffrey ook helpen. Het is meteen jouw kans om iets goeds doen én even dicht bij Jeffrey te zijn. Mensen die een of meerdere producten doneren, mogen namelijk met de zanger uit Oss op de foto.

In je huiskamer
Dat is nog niet alles. Jeffrey heeft nog iets moois in petto. Degene die in de week van 11 tot en met 15 december de meeste artikelen bij de karavaan af komt geven, wint een huiskamerconcert van Jeffrey Heesen. Laat die volle boodschappenkarren dus maar komen!

Ook in actie?
Doe je zelf ook een leuke actie voor Samen voor de Voedselbank ? Stuur je idee naar: [email protected] Dan heb je zomaar kans dat onze verslaggever bij je langskomt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.