Samen voor de Voedselbank komt naar je toe! Kijk hier waar en wanneer - Omroep Brabant

Samen voor de Voedselbank komt naar je toe! Kijk hier waar en wanneer

11 december 2017 om 10:38
nl
Ook dit jaar willen we met de actie Samen voor de Voedselbank weer zoveel mogelijk lang houdbare producten verzamelen. Ons doel is natuurlijk om Brabanders die afhankelijk zijn van de Voedselbank te helpen en ze een hart onder de riem te steken. Net als voorgaande jaren komen we naar je toe met de Voedselbank on Tour!
Profielfoto van Melissa Zevenbergen
Geschreven door
Melissa Zevenbergen

Het Facilitair Bedrijf Defensie helpt ons ook dit jaar weer. Defensie zet personeel en een truck in. Zo kunnen we elke dag in een andere stad zijn om daar producten in te zamelen.

We trappen onze tour op maandag 11 december in Breda af. Daar staan we van 10.00 uur tot 19.00 uur bij de Jumbo Food Market bij het NAC Stadion. Dinsdag 12 december rijden we naar de AH XL in Eindhoven. Woensdag 13 december zijn we te vinden bij de AH XL in Oss en donderdag 14 december in Bergen op Zoom. Onze tour sluiten we af op vrijdag 15 december in Tilburg. Hier maken we ook bekend hoeveel producten we hebben opgehaald.

Kom gezellig bij ons langs
Tijdens de Voedselbank on Tour kan je bij ons je lang houdbare producten inleveren, maar dat is niet het enige. Radioprogramma’s Muziek& Zo en Afslag Zuid worden live op de locaties uitgezonden. In ruil voor jouw ingeleverde product mag je een plaatje aanvragen bij Eefke Boelhouwers of Kristian Westerveld. Ook hebben we een verslaggever die de hele provincie afgaat op zoek naar bijzondere verhalen. Heb jij een mooi verhaal? Stuur het dan naar: [email protected].

Mis ons niet!
Maandag 11 december – Breda Jumbo Food Market van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Dinsdag 12 december - Eindhoven AH XL van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Woensdag 13 december - Oss AH XL van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Donderdag 14 december - Bergen op Zoom AH XL van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Vrijdag 15 december - Tilburg AH XL van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Ergens anders je producten inleveren?
Naast de Voedselbank on Tour plekken kan je ook producten inleveren bij ruim honderd inzamelpunten. Op de redactie van Omroep Brabant in Son hebben we ook een inzamelpunt. Kom gezellig langs!

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.