Strooizout en sneeuwscheppen zijn niet aan te slepen bij bouwmarkten

11 december 2017 om 10:57
nl
Sneeuwschuivers, sleeën, winterlaarzen, ruitensproeiers, strooizout en voedsel voor buitenvogels. Winterartikelen lopen storm bij de Boerenbond aan de Bruggelaan in Eindhoven. "Normaal staan er voor de poort tien menen te wachten totdat we open gaan. Vandaag waren dat er meer dan twintig", aldus Marcel Vingerhoets, bedrijfsleider van de winkel.
Profielfoto van Lisa van Es
Geschreven door
Lisa van Es

Vingerhoets is dan ook erg blij met de heftige sneeuwstormen en heeft zijn filiaal hier goed op voorbereid. "Zaterdag hebben wij al extra voorraad ingeslagen van onze veel verkochte winterartikelen. We zitten voorlopig dus nog goed."
 
Voorlopig worden de winterartikelen nog veel verkocht
Ook de Gamma op de industrieterrein Ekkersrijt in Son plukt de vruchten van het weer. Bouwwinkels zien hun omzet stijgen. "We hebben de sneeuwscheppen en het strooizout al beneden gezet", vertelt medewerker van de Gamma Luuk van de Ven.

De Praxis in Nuenen heeft een druk weekend achter de rug. Sneeuwschuivers, sleeën, en strooizout, het is niet aan te slepen. Jan van Bussel van de Praxis in Nuenen: "Voor het weekend hebben we deze winterartikelen al extra besteld. Het strooizout gaat zo hard dat we dat vandaag ook weer extra moeten inslaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.