Domper voor PSV, Jürgen Locadia zeker enkele weken uitgeschakeld

12 december 2017 om 10:30
nl
De spierscheuring die PSV'er Jürgen Locadia tijdens de verloren uitwedstrijd tegen Ajax opliep, houdt hem zeker enkele weken aan de kant. Mogelijk zelfs zo'n twee maanden. Daardoor mist de aanvaller de start van de nieuwe seizoenshelft.
Profielfoto van Joris van Egmond
Geschreven door
Joris van Egmond

Het ging afgelopen zondag fout na een duel met Matthijs de Ligt. Zijn blessure is een flinke domper voor de koploper. De spits is belangrijk voor de club en scoorde dit seizoen al negen keer in vijftien wedstrijden. Vorig jaar kwam Locadia niet verder dan drie doelpunten in veertien wedstrijden.

Strompelend
Locadia verliet zondag strompelend het veld. Hij werd vervangen door Luuk de Jong. Vanaf de bank zag hij PSV de tweede nederlaag van dit seizoen incasseren. Het werd 3-0.

De ploeg van trainer Phillip Cocu gaat met 39 punten uit vijftien wedstrijden wel nog steeds aan kop. PSV speelt tot aan de winterstop nog tegen FC Groningen, ADO Den Haag, VVV-Venlo (beker) en Vitesse. Mogelijk trekt de Eindhovense club deze winter met de Argentijn Maximiliano Romero een nieuwe spits aan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.