NAC-FC Twente te vroeg op de avond? Bredase club helpt fans met briefje om eerder vrij te krijgen

12 december 2017 om 14:55 • Aangepast 20 november 2020 om 19:51
nl
NAC speelt dinsdagavond om haf zeven tegen FC Twente, tot ongenoegen van veel fans. Mensen die gewoon moeten werken, moeten flink haasten om de aftrap te zien. Om die fans een handje te helpen heeft de Bredase club een brief geschreven waarmee werknemers vrij kunnen vragen bij hun baas.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout
Wachten op privacy instellingen...

"Is dinsdag 18.30 uur voor jou lastig te halen vanwege werk? Geen nood, we helpen je een handje", schrijft NAC op Twitter. Bij het bericht zit een brief die de fans kunnen gebruiken om 'iets eerder vrij te vragen' bij hun baas. De handtekening van algemeen directeur Justin Goetzee staat onder de brief.

Goetzee vraagt in de brief om de werknemer eerder vrijaf te geven. "Om op tijd bij het Rat Verlegh Stadion te zijn, verzoeken wij u uw werknemer vanaf ... uur vrijaf te geven, zodat hij zijn plicht in het Rat Verlegh Stadion kan vervullen."

NAC opent om half zeven de midweekse speelronde in de eredivisie. De ploeg van trainer Stijn Vreven staat vijftiende met dertien punten. De bezoekers uit Enschede zijn hekkensluiter met drie punten minder.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.