Video

Erwin van de Looi 'boos en teleurgesteld' na gelijkspel Willem II tegen Vitesse

13 december 2017 om 21:48
nl
Willem II leek woensdagavond op weg naar een zege tegen Vitesse. De overwinning kwam er niet, in de slotfase maakte de Arnhemse club in eigen huis de gelijkmaker. De frustratie was na afloop van het duel groot bij trainer Erwin van de Looi en spits Barthomolew Ogbeche.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

 

“Ik ben teleurgesteld en boos”, zei de oefenmeester over het 2-2 gelijkspel. “Aan de andere kant, misschien moeten we ook blij zijn met een punt. Maar zo voelt het bij mij niet. We hadden de zege over de streep moeten trekken.”

Willem II begon met vijf verdedigers, maar volgens Van de Looi werden niet alle afspraken goed uitgevoerd. "Er waren in offensieve zin bij onze backs en hun backs veel mogelijkheden. Op die manier konden we ze makkelijk onder druk zetten. Hun middenvelders, die goed zijn, kwamen zo minder aan de bal. Maar in balbezit hebben we net iets te weinig gebracht. We hebben te weinig de momenten gepakt.”

 


[tweet:https://twitter.com/joostvanerp/status/941036474044243974]

 

'Frustrerend'

Bartholomew Ogbeche scoorde weer, maar baalde toch flink. "We hebben twee doelpunten gewoon weggegeven, dat mag niet. Nu hopen dat we het slechte gevoel snel weg kunnen spelen, volgende keer sowieso drie punten pakken. We moeten hiervan leren, om dat volgende wedstrijden te verbeteren."" 

"Volgens mij komt het door een klein probleem met de concentratie. In dit soort wedstrijden kan dat niet, ik hoop dat het de laatste keer is.|

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.