NAC-goalie Nigel Bertrams baalt van lange schorsing: 'Het was geen slimme overtreding van mij'

15 december 2017 om 15:25 • Aangepast 20 november 2020 om 19:45
nl
Nigel Bertrams vindt dat hij heel zwaar gestraft is voor zijn overtreding op Luciano Slagveer. De doelman van NAC Breda moest dinsdagavond met rood van het veld en kreeg zes wedstrijden schorsing opgelegd.
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

Bertrams had zich volgens de aanklager schuldig gemaakt aan gewelddadig handelen ten opzichte van een tegenstander. De goalie ging in blessuretijd hard in op Slagveer, die per brancard het veld moest verlaten. De aanvaller van FC Twente staat nu twee tot vier maanden aan de kant door een schouderblessure.

De tekst gaat verder onder de beelden van de overtreding van de NAC'er.

Wachten op privacy instellingen...

Bertrams is geschrokken
"Het was geen slimme overtreding van mij", steekt de goalie de hand in eigen boezem. "Ik ben zelf bekend met schouderblessures. Ik weet hoe vervelend het is. Ik ben er zeker van geschrokken."

LEES OOK: NAC-goalie Nigel Bertrams zes wedstrijden geschorst na 'gewelddadig handelen'

De doelman had zelf verwacht dat hij twee wedstrijden zou moeten toekijken. "De straf is erg zwaar. Ik heb met de club gezeten en alle plussen en minnen doorgenomen. Toen kwamen we tot de conclusie dat we niet in beroep moesten gaan tegen de straf. We wilden voorkomen dat het nog zwaarder zou uitpakken."

NAC speelt zaterdagavond, zonder Bertrams, in en tegen Heerenveen in de eredivisie. De aftrap van dat duel is 18.30 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.