'Deze blessure vergt zorgvuldig herstel', Willem II moet Jordens Peters nog lang missen

16 december 2017 om 09:00
nl
Willem II moet het nog weken stellen zonder aanvoerder Jordens Peters. De verdediger heeft al weken last van een knieblessure.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Peters is sinds begin november niet meer in actie gekomen. Uit verschillende onderzoeken in binnen- en buitenland is gebleken dat hij last heeft van een kraakbeendefect achter de knieschijf van zijn linkerknie.

Injectie met lichaamseigen stoffen
In overleg met specialisten en de medische staf van Willem II is besloten over te gaan tot het injecteren van het gewricht met lichaamseigen stoffen. "Dit moet ertoe leiden dat de knie 'rustig' wordt, waarna het revalidatieproces in gang kan worden gezet."

"Uit de MRI-scan is gebleken dat ik rustig aan moet doen", reageert Peters. "De belasting van mijn knie moet namelijk langzaam opgebouwd worden." Dit jaar komt Peters sowieso niet meer in actie. ‘De artsen hebben aangegeven dat deze blessure een zorgvuldig herstel vergt. Hoe lang ik niet kan voetballen, is moeilijk te zeggen. Al hoop ik uiteraard in de tweede seizoenshelft weer van waarde te kunnen zijn voor Willem II."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.