Toptransfer in de maak? Marcel Brands in beeld bij Chelsea

16 december 2017 om 10:02
nl
Chelsea heeft een oogje op technisch manager Marcel Brands van PSV. Dat meldt De Telegraaf. De Londense voetbalclub zoekt een opvolger voor Michael Emenalo. Die stapte over naar het Franse AS Monaco.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Brands zou volgens de krant niet de enige kandidaat zijn, maar hij zou er wel goed op staan bij Chelsea.

Van Alex tot Alcides
Brands maakte bij PSV indruk met het - voor relatief lage bedragen - binnenhalen van namen zoals Hector Moreno, Andrés Guardado en Hirving Lozano. Op dit moment lijkt PSV ook dichtbij het contracteren van het grote Argentijnse talent Maxi Romero voor wie ook clubs zoals Liverpool en VfB Stuttgart in de markt waren. Ook met de verkoop van onder andere Memphis Depay, Kevin Strootman, Dries Mertens en Georginio Wijnaldum deed hij goede zaken.

Chelsea en PSV hebben al langer een hechte band. Guus Hiddink is bij beide clubs trainer geweest en Piet de Visser is scout voor Chelsea en was dit bij de club in Eindhoven. Op spelersgebied stapten Alex, Mateja Kezman en Arjen Robben van PSV over naar Londen en Jeffrey Bruma, Marco van Ginkel en de Braziliaan Alcides maakten de omgekeerde overstap.

'Niet benaderd'
PSV laat weten niet benaderd te zijn door Chelsea. Ook Marcel Brands zou hierover niets gehoord hebben van de club uit Londen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.