Video

'Autobranden het werk van een concurrent? Dan vind ik het wel heel zielig...'

17 december 2017 om 12:11 • Aangepast 20 november 2020 om 19:42
nl
Van de witte auto van dakdekkersbedrijf 123Dakreparatie BV is zondagochtend alleen nog een zwartgeblakerd wrak over. Zaterdagavond werd het bedrijf, net als een aantal andere dakdekkersbedrijven in Den Bosch, getroffen door autobranden. In tien minuten tijd stonden vier bedrijfswagens in de wijk Meerendonk in lichterlaaie. En in de nacht van zaterdag op zondag volgde nummer vijf.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

"Ik had zaterdagavond een verjaardagsfeest, een paar honderd meter hier vandaan", vertelt René Bouwmans van 123Dakreparatie BV. "Ik werd rond negen uur gebeld door een collega dat mijn auto in brand stond. Binnen een aantal minuten was ik erbij. De brandweer was toen al aan het blussen, maar de auto was al total loss."

Wachten op privacy instellingen...


'Niet bedreigd of geïntimideerd'
Hij zegt 'geen idee' te hebben wie er achter de brand kan zitten. Het gerucht dat dit het werk zou zijn van een concurrerend bedrijf heeft hij ook gehoord. "Maar dat durf ik echt niet te zeggen. Dan vind ik het wel heel zielig."
 
Bouwmans benadrukt dat hij niet van tevoren is bedreigd of geïntimideerd. "Nee, helemaal niet."

In de gaten houden
Grote vraag is wat hij gaat doen om nieuwe autobranden bij zijn bedrijf te voorkomen. "Sowieso onze auto's goed in de gaten houden. Dat is het enige wat je kan doen..."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.