Overvaller zwaait met groot kapmes voor gezicht van vrouw: 'Ik was zo intens bang'

18 december 2017 om 19:14
nl
Het slachtoffer van een gewelddadige overval in Roosendaal deed maandagavond haar verhaal in het tv-programma Bureau Brabant. Een man beroofde de zonnestudio waar de vrouw werkt. Hij dreigde met een groot kapmes van veertig centimeter.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

"Voor mijn gevoel duurde het maar zo’n twee tot drie seconden. Het ging allemaal zo snel", vertelt het slachtoffer in opsporingsprogramma Bureau Brabant. De jongedame werkt bij een zonnestudio in winkelcentrum Het Dijkcentrum in Roosendaal.

"Normaal hebben wij de deur op slot zitten vanaf acht uur ‘s avonds. Het was iets vóór achten en ik hoorde opeens de deur openslaan."

'Intens bang'
De overvaller stormde de zonnestudio binnen en dreigde met een groot kapmes. "Het eerste wat je ziet is zo’n mes dat boven je hoofd hangt, dan zo'n schreeuwend gezicht. Ik was toen zo intens bang."

De overval begin oktober heeft haar diep geraakt. "Stel hij steekt me neer en ik geef hem het geld niet, dan is het misschien echt klaar. Die gedachte ging door mijn hoofd. Daar werd ik gewoon zo bang van."

'Het gevoel alsof je dood gaat'
De vrouw belde direct na de overval met 112. De overvaller ging er met alleen wat kleingeld vandoor.

"Ik kan het niet goed omschrijven. Het was gewoon een heel intens gevoel. Bijna het gevoel alsof je dood gaat."

Opvallend groot kapmes
De politie is op zoek naar mensen die meer hebben gezien. Volgens de recherche is vooral het grote kapmes van veertig centimeter behoorlijk opvallend.

In het opsporingsprogramma geeft de politie aan op zoek te zijn naar een lichtgetinte man van ongeveer twintig jaar met bruine ogen en een bruine stoppelbaard. De overvaller is ongeveer 1,75 tot 1,80 meter lang. Hij heeft een gespierd, stevig figuur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.