Jongen misleid via Instagram en op straat beroofd in Eindhoven - Omroep Brabant
Video

Jongen misleid via Instagram en op straat beroofd in Eindhoven

18 december 2017 om 19:46 • Aangepast 20 november 2020 om 19:41
nl
Een 14-jarige jongen uit Eindhoven is via Instagram misleid en vervolgens tijdens een afspraak op straat beroofd. Dat werd maandagavond bekend in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.
Profielfoto van Edwin Vossen
Geschreven door
Edwin Vossen

Begin oktober wilde de jongen een cadeau kopen voor zijn moeder. Op Instagram zag hij het account merktassen040 voorbij komen. Hij nam contact op met het telefoonnummer dat erbij stond en sprak af bij winkelcentrum Woensel.

Toen hij daar arriveerde werd de jongen aangesproken door twee mannen. Terwijl de 14-jarige knul werd vastgehouden stalen zij de pinpas, telefoon en de nieuwe jas van de jongen. De politie zoekt getuigen van de overval.

Brandstichting Terheijden
In het tv-programma besteedde de politie ook aandacht aan een brandstichting in Terheijden. Twee mensen gooiden een jerrycan leeg over een auto en staken het voertuig vervolgens in brand. Dat gebeurde op 19 juli. Het is onduidelijk waarom de auto in brand werd gestoken en wie de daders zijn.

Tekst gaat door onder de video.

Wachten op privacy instellingen...

Pinpasfraude Tilburg
Verder is de recherche op zoek naar drie oplichters uit Tilburg. Het drietal stal op één dag twee verschillende pinpassen. Vervolgens plunderden zij de bijbehorende rekeningen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.