NAC-spelers delen kerstpakketten en goed gevoel met fans die dat wel kunnen gebruiken - Omroep Brabant

NAC-spelers delen kerstpakketten en goed gevoel met fans die dat wel kunnen gebruiken

19 december 2017 om 16:51
Justin Goetzee en Menno Koch delen kerstpakketten uit.
Justin Goetzee en Menno Koch delen kerstpakketten uit.
De selectie van NAC heeft dinsdagmiddag kerstpakketten uitgedeeld aan fans die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In koppeltjes gingen zij in Breda en omstreken op bezoek bij supporters die door de eigen aanhang waren opgegeven voor de actie 'Dat doe je goed'.
Profielfoto van Ronald Sträter
Geschreven door

Achter alle NAC-fans die vanmiddag een bezoek kregen, zit een verhaal. Zo had Laura bijvoorbeeld haar oma José, opa Kees en haar moeder met partner opgegeven. De familie, die al veel heeft meegemaakt, gaat opnieuw vanwege ziekte door een moeilijke tijd. Ze kregen dinsdagmiddag bezoek van NAC-directeur Justin Goetzee en verdediger Menno Koch. 
[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/943122051912601600]

Goetzee en Koch brachten in het kader van de actie 'Dat doe je goed' een kerstpakket namens de club en sponsor EnergieFlex. "Ik vind het geweldig", zegt oma José. "En ze zijn van NAC hé! Wij zijn hier allemaal voor NAC!"
[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/943118477606473728]

'Kleine moeite, fijn gevoel'
Een kopje koffie zit er niet in, want beide heren moeten weer naar een volgens adres. Degenen die niet thuis zijn, krijgen keurig een briefje in de bus. Die mogen het kerstpakket later bij NAC komen ophalen. Bijvoorbeeld het meisje van zestien dat pas haar moeder heeft verloren.

"Dit is een heel mooi initiatief", zegt NAC-speler Menno Koch. "Als wij als spelers of als staf van NAC mensen hiermee blij kunnen maken, is dat een kleine moeite en een fijn gevoel."
[tweet:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/943105518368894978]

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...