Ho ho ho! Is dit kersthuis in Gilze het mooiste van Brabant?

21 december 2017 om 07:16
nl
Het huis van Gerrit en Ingrid Vermeulen uit Gilze is een explosie van licht in de straat. De tuin en het huis zijn van boven tot onder versierd. Is dit het mooiste kersthuis van Brabant?
Profielfoto van van Bergen Manon
Geschreven door
van Bergen Manon

Via Facebook deden we een oproep waar massaal op werd gereageerd. Vier huizen zijn genomineerd, waaronder de woning van de familie Vermeulen uit Gilze. 

Het feest was voor Gerrit en Ingrid compleet toen ze bezoek kregen van de kerstman, het hoofd van de jury. “Wat een verrassing!”, glundert Ingrid. “Deze nominatie hadden we écht niet verwacht”, aldus Gerrit. “Maar we zijn er heel blij mee."

LEES OOK: Staat het mooiste kersthuis van Brabant in Eindhoven bij de familie Wouters?

Samen verbouwden ze de tuin tot een groot knipperend lichtfestijn. “Er kan inmiddels niet veel meer bij”, zegt Gerrit. “Dus we laten het hierbij.”

Versiering op hoogte
De tuin staat ook vol kleine details. Die moeten uiteraard wel gezien worden, daarom bouwde de familie hun kersttuin op hoogte. De kerstman, die zijn juryrapport opmaakt, is er blij mee. “Op mijn leeftijd is dat wel zo prettig."

Ondertussen kijken Gerrit en Ingrid nieuwsgierig toe. “Hij is veel aan het schrijven”, merkt Gerrit op. “We hopen natuurlijk op de eerste plaats”, valt Ingrid hem bij.

LEES OOK: Ook familie Blom in Boxtel genomineerd voor mooiste kersthuis van Brabant

Donderdag presenteren we de vierde en laatste genomineerde voor het mooiste kersthuis van Brabant. Vanaf donderdagavond kan via Facebook en onze website gestemd worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.