De meeste kerstkaarten worden ontvangen in Baarle-Nassau

20 december 2017 om 17:44
nl
Inwoners van Baarle-Nassau kunnen rekenen op de nodige wandelingen naar de brievenbus tijdens de kerstdagen. Volgens onderzoek van online-kerstkaartenverkoper Greetz ontvangen zij de meeste kerstkaarten van de provincie.
Profielfoto van der Valk Tobias van
Geschreven door
der Valk Tobias van

Volgens het onderzoek kan de gemiddelde inwoner van Baarle-Nassau 12,1 kerstkaart per persoon verwachten. Dat is bijna twee keer zoveel als bewoners van de tweede Brabantse gemeente op de lijst, Valkenswaard. Hier kunnen inwoners rekenen op gemiddeld 6,4 kerstkaarten per persoon.

Landelijk staat Baarle-Nassau op de derde plek. Alleen in Blaricum (Noord-Holland) en Simpelveld (Limburg) zijn de bewoners nog gretiger in het verzamelen van de feestelijke vensterbankversiersels.

Drenthe kaartenkoploper
In Baarle-Nassau mogen ze de kerstaandenkens hoog in het vaandel hebben, de rest van de provincie lijkt er minder gek op te zijn. Landelijk staan we op de negende plaats. Drenthe is koploper als het gaat om het ontvangen van kerstkaarten.

In Limburg lijkt het erop dat de kerstkaarten Simpelveld niet uit mogen, de provincie staat namelijk laatste op de lijst.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.