McDonald's is grootste tegenstander van Rico Verhoeven: 'Ik eet daar zeven broodjes'

20 december 2017 om 20:18 • Aangepast 20 november 2020 om 19:37
nl
Kickbokser Rico Verhoeven heeft van zijn overwinning op Jamal Ben Saddik genoten. Maar nu staat zijn leven in het teken van allerlei nevenactiviteiten. Een boek, clinics, zijn parfum en een trainingsapp waarvoor hij nu in no time driehonderd video’s moet opnemen.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dus echt sprake van de teugels laten vieren is er niet bij voor Rico, zo blijkt wel uit een interview in De Volkskrant. Het heeft allemaal te maken met zijn toekomstdromen. Over vijf jaar wil hij kickbokser af zijn. Het liefst wil hij het maken als acteur in Hollywood.

Wachten op privacy instellingen...

Voorlopig heeft hij echter nog een lucratief contract met Glory, waardoor hij gevechten als tegen Ben Saddik voorgeschoteld krijgt. De aanloop naar de gevechten is voor zijn vrouw Jacky ook altijd een zware bevalling. “Hij wordt steeds chagrijniger”, zegt ze daarover in de krant.

Vijftig euro bij de Mac
Verhoeven zelf moet er ook veel voor laten. Fastfood eten is er maar zelden bij. Zijn trainer ziet het meteen als de kickbokser naar de Mac is geweest. “Maar ik eet dan ook wel zes, zeven broodjes. Twee Big Macs, een paar McChickens, een cheeseburger, een gewone hamburger, wat kipnuggets. Ik ben in mijn eentje bij de McDonald’s zo vijftig euro kwijt.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.