We lakken door voor Tijn: meer dan 26.000 euro opgehaald in 'Glazen Huis'

22 december 2017 om 13:57 • Aangepast 20 november 2020 om 19:35
nl
Er is al meer dan 26.000 euro tijdens de actie 'Lak voor Tijn', in het 'Glazen Huis' op de Grote Markt in Breda. De actie loopt sinds woensdag en duurt tot en met 30 december.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Vader Gerrit Kolsteren, moeder Jolanda en Tijns broertje Ries proberen in die periode samen met vrienden en familie zoveel mogelijk nagels te lakken voor het goede doel, in de geest van Tijn. Uiteindelijk willen ze 777.777 euro ophalen.

Wachten op privacy instellingen...

Het geld van de actie komt net als vorig jaar terecht bij Serious Request. Met die actie wordt geld ingezameld voor het Rode Kruis om kinderen uit conflict- of rampgebieden weer te herenigen met hun ouders.

Tevreden
Gerrit Kolsteren, de vader van Tijn, is ook op vrijdag in het ‘glazen huis’ op de Grote Markt om nagels te lakken. “Het gaat hartstikke goed. We krijgen veel leuke reacties van mensen die er speciaal voor naar Breda zijn gekomen. Ook het geld  komt gestaag binnen. Ik ben helemaal tevreden”, beschrijft hij de voortgang van actie ‘lakvoortijn’.

De positieve reacties doen Gerrit goed. “Mensen vinden het mooi dat we de actie hebben doorgezet. De reacties zijn hartverwarmend en geven troost.” Een vrouw die net haar nagels door de vader van Tijn heeft laten lakken onderstreept dat nog eens. “Ik heb enorm veel respect voor de vader en zijn familie. Een en al lof!”

Ook de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk, kwam vrijdag op de Grote Markt een kijkje nemen.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.