NAC-spelers blij met loon naar werken: 'Een mooie manier om het jaar te beëindigen'

23 december 2017 om 22:01 • Aangepast 20 november 2020 om 19:32
nl
NAC won zaterdagavond in eigen huis van FC Utrecht, tot vreugde van de spelers. De spelers van de Bredase club snakten naar een overwinning, die kwam er tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen.
Profielfoto van Fabian EijkhoutProfielfoto van Ronald Sträter
Geschreven door
Fabian Eijkhout & Ronald Sträter

"Ik ben erg blij met de teamprestatie", zei linksback Angeliño na afloop van de overwinning. "Het is een verdiende zege, we hebben vanaf de start hard gewerkt. Als we iedere week drie punten willen, moeten we dit soort wedstrijden spelen. Het is een goede zege, een goede manier om het jaar te beëindigen."

De verdediger maakte zelf de 3-1. "Maar het belangrijkste is de zege. Het is een geweldige avond, mooi. Nu wacht tijd met de familie. We kunnen de batterij weer opladen om in januari nog sterker terug te komen."

Wachten op privacy instellingen...

'Gekregen wat we verdienen'
"Iedereen is blij", geeft Manu Garcia aan. De Spaanse middenvelder, die af en toe met prachtige passes strooide, is blij dat het harde werken beloond is. "Eindelijk hebben we gekregen wat we verdienen. Ik ben erg blij voor ons, voor iedereen. We speelden de afgelopen weken tegen teams en dan waren we beter, maar als je niet scoort win je niet. Vandaag hadden we meer kunnen scoren, maar drie goals tegen FC Utrecht is goed."

Wachten op privacy instellingen...

Ook Thierry Ambrose stond na afloop met een grote lach op zijn gezicht. "Ik ben blij met hoe we gespeeld hebben. We hebben veel kansen gecreëerd. Als spits is het altijd goed als je kansen krijgt, als je scoort ben je nog blijer." De opdracht tegen FC Utrecht was duidelijk. "We moeten alles geven voor de fans, dat verdienen ze. Ze staan altijd achter ons. We hebben alles gegeven. Het is goed om het jaar op deze manier te eindigen."

Wachten op privacy instellingen...

'Echt avondje NAC'
"Ik denk dat we echt voor de zege gestreden hebben. Het was een echt avondje NAC, ik ben heel erg blij met de punten", zei Fabian Sporkslede. "Elk punt is belangrijk. Maar wat nog meer leeft is dat we eindelijk beloond zijn. Het spel was niet veel beter dan ons spel tegen Heerenveen, maar toen liepen we met een rotgevoel van het veld. Nu eindelijk het gevoel van een overwinning, heerlijk."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.