Video

Jeroen Zoet gaat leuke dingen doen met vrienden: 'Even langs bij Michael van Gerwen'

23 december 2017 om 22:55 • Aangepast 20 november 2020 om 19:32
nl
Met een overwinning sloot PSV 2017 zaterdagavond af. Tijd voor de spelers om de deur van het Philips Stadion dicht te trekken en even afstand te nemen van de club. De 2-1 zege op Vitesse analyseren en daarna snel ontspannen met vrienden en familie en genieten van vakanties.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Vitesse speelde op de counter met snelle jongens, daaruit krijgen we ook een tegengoal. Daar zijn ze nog een aantal keer gevaarlijk mee geweest. Maar we hebben de wedstrijd op karakter over de streep getrokken", zei Jeroen Zoet na de wedstrijd. "Iedereen is er nu aan toe een paar dagen rust te pakken, vooral nu we veel wedstrijden hebben gehad in de afgelopen twee weken. Het doel was winnen en dat hebben we gedaan."
 
Ook Zoet is toe aan ontspanning. "Even niet aan voetbal denken. Het is wel fijn om met vrienden en familie wat leuks te doen." Een van die vrienden is Michael van Gerwen. "Hij heeft het druk, is hard aan het werk. Ik ga wel die kant op, wie weet ga ik nog kijken." En daarna met de voetjes in het witte zand? "Dan moet ik in Veendam goed zoeken naar het witte zand. Maar als dat zo is, ga ik er misschien wel in zitten."

Wachten op privacy instellingen...

'Selectie is sterk genoeg'
Luuk de Jong baalde dat hij niet scoorde tegen Vitesse, maar dat was eigenlijk het enige minpuntje van de avond. "We mogen trots op onszelf zijn, we hebben een hele goede eerste seizoenshelft gespeeld. We staan nu vijf punten voor, voor het seizoen begon hadden we daarvoor getekend. Natuurlijk was er de teleurstelling van geen Europees voetbal, maar dat hebben we snel van ons afgezet."

De spits heeft vertrouwen in de huidige selectie. "Die is sterk genoeg om de titel en beker mee te winnen. Met de spelers en de kwaliteit die we hebben moeten we net als in de eerste seizoenshelft veel winnen. Het kampioenschap is het doel, daar gaan we voor."

Wachten op privacy instellingen...

Kalenderjaar vol zeges
Door de zege van PSV op Vitesse hebben de Eindhovenaren een mooie reeks neergezet. In het kalenderjaar 2017 werd in de eredivisie iedere thuiswedstrijd gewonnen. De laatste keer dat een club dat wist te presteren was in 1987, ook toen deed PSV dat.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.