Bredanaars geschokt door wildwesttaferelen bij flat Roeselarestraat: 'Te bizar, dit'

10 januari 2018 om 13:59
nl
Bredanaars reagereren geschokt op al het geweld van de laatste dagen. Nadat er vrijdagnacht was geschoten op een huis aan de Ahornstraat en Hagehof, sprongen er dinsdag twee mannen van een flatbalkon aan de Roeselarestraat en vond de politie binnen het lichaam van een dode man. ‘Het moet niet gekker worden. Bizar.’
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

“Te bizar voor woorden dat er mensen van flats afspringen en er dooien liggen”, aldus een buurtbewoner. “Het moet niet gekker worden”, voegt een mevrouw toe. “Verschrikkelijk, sjongejongejonge.”

“Vroeger hoorde je niks, maar dit is best eng”, aldus een ouder echtpaar. “Ik vind het maar niks en best eng. Het komt best dichtbij zo.”

'Gelukkig niet zien vallen'
Marloes, een van de bewoonsters van de bewuste flat aan de Roeselarestraat, wist al helemaal niet wat ze meemaakte toen ze uit de douche stapte. “Ik zag de schijnwerpers van de ambulances en stapte op mijn balkon. Er stonden twee ambulances en vier of vijf politiewagens.”

Naast de lantaarnpaal, pal onder haar balkon, zag Marloes een van de zwaargewonde vluchters liggen. De man raakte de paal tijdens zijn sprong van de derde verdieping. “Ik heb hem gelukkig niet zien vallen, want dat lijkt me helemaal eng. ’t Is best raar, ja.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.