Snollebollekes annuleert optreden vanwege infectie, zanger moet rust houden

18 januari 2018 om 13:54
nl
Slecht nieuws voor Snollebollekes. Zanger Rob Kemps is vorige week opgenomen in het ziekenhuis en moet daarom zijn optreden op het Feest Van Het Jaar afzeggen. “Hij is gelukkig net weer thuis, alleen moet hij van de artsen rust houden en herstellen”, vertelt het management.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Snollebollekes heeft meer dan een week in het ziekenhuis gelegen vanwege een infectie. Hij moet antibiotica slikken en uitzieken.

Feest van het Jaar
Het optreden op het ‘Snollebollekes Feest Van Het Jaar’ in Son en Breugel gaat niet door. Daar baalt de zanger grandioos van. “Dit is natuurlijk bijna het ergste dat kan gebeuren op je eigen feest. We hebben uren overlegd wat we moeten doen. We wilden eerst het feest annuleren, alleen dan moeten we 2000 mensen teleurstellen”, zegt Kemps.

Het feest gaat dus door, maar zonder Snollebollekes zelf. “Het is enorm balen. Volgende week heeft hij zes optredens gepland staan, met carnaval wel twintig. Maar het is afwachten wat zijn lichaam aankan”, aldus zijn management.  

'Ik hoop op jullie steun'
Voor de zanger is de timing zo vlak voor carnaval verschrikkelijk. “Ik zeg dit met pijn in mijn hart maar ik kan geen wonderen verrichten. Ik hoop op jullie steun en begrip en ik beloof plechtig dat als ik beter ben, ik jullie weer álles zal geven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.