Kempi veroordeeld voor mishandeling van ex, maar hij wordt niet meer ‘Wakker in du cel’

18 januari 2018 om 14:14
nl
Rapper Kempi is donderdag door de rechtbank in Den Bosch veroordeeld voor de mishandeling van zijn ex-vriendin. De rapper, bekend van het nummer ‘Wakker in du cel’, kreeg een gevangenisstraf van twee maanden waarvan vijftig dagen voorwaardelijk, met aftrek van voorarrest. Hij hoeft dus niet meer de cel in.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Kempi kreeg in september 2017 ruzie met zijn ex in haar woning in Helmond. Zijn hardhandige arrestatie werd gefilmd door omstanders. 

Volgens de politierechter kon zware mishandeling niet worden bewezen. Wel heeft de rapper bekend dat hij de keel van zijn ex-vriendin heeft dichtgeknepen. Omdat de rechter niet weet wat er zich in het huis precies heeft afgespeeld, is hij nu alleen veroordeeld voor mishandeling. 

Tijdens de zitting moest Kempi de rechtszaal uit van de rechter, weet de Telegraaf. Hij zou de rechter te vaak hebben onderbroken. Pas bij het vonnis mocht hij weer terug de zaal in. 

Niet de eerste keer
De omstreden rapper heeft al vaker vastgezeten, onder andere voor huiselijk geweld. Hij kreeg van de rechter ook nog een proeftijd van drie jaar zodat hij niet opnieuw de fout ingaat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.