16 jaar en directeur van Coca-Cola: Esmee doet het - Omroep Brabant

16 jaar en directeur van Coca-Cola: Esmee doet het

25 januari 2018 om 09:20
Esmee Bisschoff is voor één dag directeur van Coca-Cola
Esmee Bisschoff is voor één dag directeur van Coca-Cola
Directeur van een groot bedrijf zijn. Wie wil dat nou niet? De 16-jarige Esmee Bisschoff kreeg de kans om alvast van het directeursleven te proeven. Esmee is donderdag namelijk dé baas van de Coca-Colafabriek in Dongen.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De jonge scholiere had zich opgegeven voor een project op haar middelbare school Van Maerlant in Den Bosch. Je kon een dag lang directeur zijn van een groot bedrijf. Esmee werd uitgekozen en mag vandaag dus bij Coca-Cola de orders uitdelen. "Super leuk, maar wel héél spannend", vertelt Esmee. 

Tips
Esmee weet eigenlijk niet zo goed wat ze als directeur moet gaan doen. "Ik geloof dat er een meeting is waar ik bij ben en er is een rondleiding. Verder weet ik het niet", vertelt Esmee giechelend. Tips krijgt ze ondertussen van 'echte' directeur Rein de Jong. "Ik heb haar vanochtend opgehaald en we hebben al wat gesproken. Ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt."

"Vooral veel vragen stellen en zorgen dat je precies weet wat er allemaal speelt", geeft Rein als advies aan Esmee. Esmee neemt ze van harte aan en vertelt tenslotte nog dat ze vandaag heel veel Coca-Cola gaat drinken. 

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...