Marco van Ginkel weer fit genoeg voor FC Twente-PSV, Maxi Romero voorlopig nog niet inzetbaar - Omroep Brabant

Marco van Ginkel weer fit genoeg voor FC Twente-PSV, Maxi Romero voorlopig nog niet inzetbaar

26 januari 2018 om 14:43
nl
Phillip Cocu kan bij PSV weer een beroep doen op Marco van Ginkel. De aanvoerder ontbrak tegen Heracles Almelo, maar is fit genoeg om zaterdag in actie te komen tegen FC Twente. Maximiliano Romero is voorlopig nog niet inzetbaar bij de Eindhovenaren.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Van Ginkel heeft de laatste twee dagen weer meegetraind en is inzetbaar", zei Cocu bij de persconferentie in aanloop naar het duel met de club uit Enschede.


De terugkeer van Van Ginkel komt voor Cocu op een fijn moment. "We hebben een superpittige start met drie uitwedstrijden. Als we na Heracles ook Twente kunnen verslaan, zetten we een stap in de goede richting. Ook gelet op het aantal wedstrijden dat eraan komt. Je kunt direct een reeks neerzetten, waar we de rest van het seizoen vertrouwen uit kunnen putten."

Wachten op privacy instellingen...


Romero niet wedstrijdfit

Maximiliano Romero komt sowieso nog niet in actie tegen FC Twente. PSV verwacht dat de Argentijnse aanvaller over twee weken wedstrijdfit is.


Santiago Arias en Nicolas Isimat moeten oppassen, ze staan op scherp en zijn bij een volgende gele kaart geschorst. Cocu vreest daar niet voor. "Maar over kaarten praat ik voor een wedstrijd niet. Meestal als je benadrukt dat iemand op scherp staat, lopen ze tegen een schorsing aan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.