Nieuwe spits voor NAC, Mitchell te Vrede wil 'plezier terugvinden en presteren'

26 januari 2018 om 16:28
nl
Mitchell te Vrede speelt de komende anderhalf jaar bij NAC. De spits zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract bij de Bredase club.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Te Vrede trainde vrijdagochtend mee, in de middag tekende hij een contract. Met de 26-jarige spits heeft trainer Stijn Vreven de gewenste aanvallende versterking binnen. De voormalig speler van Excelsior, Feyenoord en sc Heerenveeen liet drie maanden geleden zijn contract ontbinden bij het Turkse Boluspor, waar hij amper speeltijd kreeg. De afgelopen periode trainde hij mee bij het Al-Jazira van trainer Henk ten Cate.

"Ik ben blij dat ik heb mogen tekenen bij deze mooie club", zegt Te Vrede op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb voor anderhalf jaar getekend en ben erg gemotiveerd om mezelf weer te laten zien. Het afgelopen jaar in het buitenland is niet makkelijk geweest, maar in Breda wil ik vooral het plezier weer terugvinden en presteren."

Wachten op privacy instellingen...

 

'Gewenste aanvulling'
Technisch directeur Hans Smulders is blij met het aantrekken van Te Vrede. "Met het vastleggen van Mitchell hebben we de gewenste aanvulling voor onze aanval binnen. Mitchell is een ander soort type dan wij al in huis hebben en daarmee echt een toevoeging aan de huidige groep. Hij is een fysiek sterke spits met veel scorend vermogen, die bovendien het klappen van de zweep kent in de Eredivisie en weet wat er gevraagd wordt op het hoogste niveau."

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.