Lekke band doet winkeldief de das om

29 januari 2018 om 23:21
nl
Een man uit Geldrop zal er nog lang spijt van hebben dat hij op de Johan Peijnenburgweg met een lekke band reed. Agenten hielden hem staande om hem te wijzen op het mankement aan zijn snorfiets. De man beledigde de politie en bleek een winkeldiefstal op zijn kerfstok te hebben.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Bij de controle bleek iets mis te zijn met het rijbewijs van de verdachte, waarna verder onderzoek plaatsvond. De man kon dat 'op zijn zachtst gezegd' niet waarderen en werkte niet goed mee aan de controle, aldus de politie Geldrop-Mierlo in een facebookpost. 

De snorfiets waar de man op reed, werd voor onderzoek in beslag genomen. Hij mocht te voet verder, maar beledigde de agenten. 'De verdachte werd hiervoor aangehouden waarna hij verzet pleegde bij zijn aanhouding. De man werd uiteindelijk onder controle gebracht. Toegesnelde politiecollega’s brachten de verdachte vervolgens over naar het politiebureau.'

Man bleek gezocht te worden
Einde verhaal zou je denken, maar ondertussen werd bekend dat de man vlak voor de controle een winkeldiefstal gepleegd had in een winkel in Geldrop en op zijn snorfiets was vertrokken. Andere agenten bleken hem daarom al te zoeken.

De man is nu voor drie dagen vastgezet. Hij wordt verdacht van belediging, verzet bij aanhouding, rijden onder invloed van drugs, bezit van harddrugs, het niet kunnen tonen van een kentekenbewijs, het niet kunnen tonen van identificatie en winkeldiefstal.

De politie doet verder onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.