Van gewonnen geld laat Chris een maagband plaatsen: ‘Dat wil ik al lange tijd'

31 januari 2018 om 12:39
nl
Bewoners van drie straten in Eindhoven, Tilburg en Terheijden zagen begin dit jaar flinke bedragen op hun rekening bijgeschreven worden. Ze wonnen samen een Buurt-Ton van de Postcode Loterij. “Van het geld laat ik een maagband plaatsen. Dat is iets wat ik al lange tijd graag wil”, vertelt Chris.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De 49-jarige Tilburger weet dus al waar hij het geld aan uit gaat geven. Hij won ruim negenduizend euro. “Ik hoorde het nieuws op 1 januari toen ik al op bed lag. Ik heb de volgende dag voor de zekerheid gebeld met de Postcode Loterij om na te gaan of het wel echt waar is."

Ook Chantal (40) kan het geld goed gebruiken. Zij is een prijswinnaar uit Terheijden. “We zijn er heel erg blij mee. We hebben onlangs ons huis verbouwd, dus is het fijn dat we weer een buffer hebben.”

Veel winnaars
In Eindhoven vielen 25 mensen met postcode 5616 JB (Engelsbergenstraat) in de prijzen. Tien deelnemers van de loterij in Tilburg zijn blij dat zij op postcode 5011 NM (Haydnstraat) wonen. In Terheijden werd de ton verdeeld onder elf bewoners van de Zeggelaan (4844 SB).

De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het bedrag kan verschillen. Als mensen meerdere loten hebben, winnen ze meer geld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.