Willem II neemt tijdelijk afscheid van Daniel Crowley

31 januari 2018 om 14:51
nl
Daniel Crowley verlaat Willem II tijdelijk. De middenvelder maakt op huurbasis de overstap naar SC Cambuur, met die club speelt hij tot het einde van het seizoen in de Jupiler League.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Crowley kwam in de zomer van Arsenal naar Willem II, in Tilburg tekende de twintigjarige Engelsman een contact voor drie seizoenen. Bij de Tricolores speelde hij dit seizoen tien competitiewedstrijden, waarvan drie als basisspeler.

Joris Mathijsen, technisch directeur bij Willem II, denkt dat Crowley stappen kan zetten in Leeuwarden. "Daniel is een jonge en talentvolle speler met veel potentie. Bij Cambuur kan hij de speelminuten maken die hij nodig heeft. In de zomer sluit hij hier in Tilburg weer aan bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen."

'Brengt creativiteit'

De bekendmaking van de komst van Crowley volgt kort na de aanstelling van trainer René Hake. Technisch manager Foeke Booy is tevreden. "Daar zijn we zeker blij mee. Daniel is een type speler die we nog niet hebben in onze huidige selectie. Hij brengt de creativiteit die het team goed kan gebruiken."

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.