Efteling komt met nieuwe show vol herkenbare belevenissen uit eigen leven van bezoeker

8 februari 2018 om 11:24
nl
Theaterliefhebbers kunnen vanaf september gaan genieten van een fonkelnieuwe show in de Efteling. De show, CARO genaamd, wordt een visueel spaktakel vol humor, muziek en acrobatiek voor de hele familie. Musicalacteur en regisseur Stanley Burleson zal de regie van de show op zich nemen.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

"Met de nieuwe show slaat de Efteling een nieuwe weg in, die mooi aansluit bij haar internationale ambities", laat een woordvoerder weten. De show zou iedere bezoeker, van welke nationaliteit dan ook, herkenbare momenten uit het eigen leven bezorgen. 

"Ik ben enorm verheugd dat ik mijn acteer en regie-ervaring mag inzetten in de wondere wereld van de Efteling", vertelt Stanley Burleson. "Ik voel mij vereerd dat ik, met het hele creatieve team, deze nieuwe weg mag inslaan. Het combineren van dans, zang, acrobatiek en muziek is wat ik het liefste doe. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan."

Carrousel
De show is geïnspireerd op de Efteling-attractie de Stoomcarrousel. Deze 'mallemolen van het leven', bezorgt iedere bezoeker herkenbare momenten uit het eigen leven en uit de Efteling. De show zal zintuigen prikkelen en eenmalige gastrollen bieden voor kinderen. Tickets zijn vanaf nu te koop via de website van de Efteling. 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.