Video

Dode man (23) in de Dommel na avond stappen in Eindhoven, geen misdrijf

18 februari 2018 om 06:30
nl
In de Dommel in Eindhoven, vlakbij het uitgaansgebied, is zondagochtend het lichaam gevonden van een overleden man. Het gaat om Nixon Kareth. een 23-jarige man uit Boekel. Er is geen sprake van een misdrijf, meldt de politie maandag.
Geschreven door

Volgens de politie was de man eerder op de avond tijdens het stappen op het Stratumseind naar buiten gegaan met een bekende. Daarbij waren ze elkaar even uit het oog verloren. 

Rond tien voor vier zag een voorbijganger iemand in het water liggen, ter hoogte van de brug bij de Dommel aan de Wal. Hij waarschuwde daarop de bekende die aan het zoeken was.  Die aarzelde geen moment en ging het water in, maar kon het slachtoffer niet vinden. 

Halfzes

Daarna namen brandweer en politie de zoektocht over. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Rond halfzes werd het lichaam van het slachtoffer gevonden. Het is nog onbekend hoe hij te water is geraakt.  

Geen misdrijf

"Wij hebben geen enkele aanwijzing gevonden voor een misdrijf. Het onderzoek is inmiddels afgerond en de familie is op de hoogte gebracht van onze bevindingen," zo laat de politie maandag weten.

Wachten op privacy instellingen...App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.